Radonmätning i Skultuna

Radonmätning i Skultuna, oavsett om det är en nödsituation eller något mer rutinmässigt har vi pålitliga och erfarna företag som kan hjälpa dig med radon, radonsanering och radontestning. Totalt finns det 1 olika organisationer och företag som kan hjälpa dig med radontestning, radon och radonsanering i ditt hem i Skultuna. När det gäller radon i Skultuna föreslår vi att du kontaktar ett antal olika företag för att ta reda på vilka tjänster för radonsanering och radontestning i Skultuna de tillhandahåller.

Radon och radonmätning i Skultuna

Nedan finns en lista över alla radontestföretag i Skultuna som kan hjälpa dig med radon och radonmätning.

Skultuna Ventilation, Värme o. Bygg
Brunnsby 2
726 91 Skultuna

Pris och kostnad för radonmätning i Skultuna

Beroende på vilket företag du väljer, fastighetens storlek och byggnadstekniska förhållanden kan pris på radonmätning i Skultuna variera en hel del. För att få en uppskattning på pris och kostnad kan du kontakta några olika företag i Skultuna som specialiserar sig på radon, radontestning och radonsanering.

Radonsanering i Skultuna

Du bör utföra radonsanering om en radonmätning på din fastighet i Skultuna visar på förhöjda radonhalter

I de allra flesta fall kan någon eller några av de företag som anges ovan hjälpa dig med radonsanering i Skultuna. Börja med att kontakta flera av dem och få en bättre förståelse för deras radonsaneringstjänster i Skultuna.

Radoninfo och fakta om Skultuna

Det finns minst ett företag i Skultuna som arbetar med radon, och du kan läsa mer information om staden Skultuna nedan.

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Om du letar efter allmän information om staden, inte bara saker som rör radon, radontestning eller radonsanering i [CITY], kan du besöka Skultuna.

Det fanns sammanlagt 1 olika radon-, radonsanerings- och radontestföretag i Skultuna att välja mellan när man söker hjälp med någon som har utsatts för höga strålningsnivåer. Om du inte hittar något lämpligt företag inom radon i Skultuna rekommenderar vi att du kollar upp andra städer i Västmanland.

Radon i Skultuna

För att hjälpa dig upptäcka och eventuellt sanera radon i Skultuna finns dte både information på nätet samt olika företag som kan hjälpa did med radon i Skultuna. För snabb hjälp rekommenderar vi att du kontakta något av radonföretagen i listan ovan.