Radonmätning i Malmö

Radonmätning i Malmö, oavsett om det är en nödsituation eller något mer rutinmässigt har vi pålitliga och erfarna företag som kan hjälpa dig med radon, radonsanering och radontestning. Totalt finns det 2 olika organisationer och företag som kan hjälpa dig med radontestning, radon och radonsanering i ditt hem i Malmö. När det gäller radon i Malmö föreslår vi att du kontaktar ett antal olika företag för att ta reda på vilka tjänster för radonsanering och radontestning i Malmö de tillhandahåller.

Radon och radonmätning i Malmö

Nedan finns en lista över alla radontestföretag i Malmö som kan hjälpa dig med radon och radonmätning.

Eco Therm
Stenyxeg. 24
213 76 MALMÖ


Anticimex AB
Agnesfridsv. 193
213 75 Malmö

Pris och kostnad för radonmätning i Malmö

Beroende på vilket företag du väljer, fastighetens storlek och byggnadstekniska förhållanden kan pris på radonmätning i Malmö variera en hel del. För att få en uppskattning på pris och kostnad kan du kontakta några olika företag i Malmö som specialiserar sig på radon, radontestning och radonsanering.

Radonsanering i Malmö

Du bör utföra radonsanering om en radonmätning på din fastighet i Malmö visar på förhöjda radonhalter

I de allra flesta fall kan någon eller några av de företag som anges ovan hjälpa dig med radonsanering i Malmö. Börja med att kontakta flera av dem och få en bättre förståelse för deras radonsaneringstjänster i Malmö.

Radoninfo och fakta om Malmö

Det finns minst ett företag i Malmö som arbetar med radon, och du kan läsa mer information om staden Malmö nedan.

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Om du letar efter allmän information om staden, inte bara saker som rör radon, radontestning eller radonsanering i [CITY], kan du besöka Malmö.

Det fanns sammanlagt 2 olika radon-, radonsanerings- och radontestföretag i Malmö att välja mellan när man söker hjälp med någon som har utsatts för höga strålningsnivåer. Om du inte hittar något lämpligt företag inom radon i Malmö rekommenderar vi att du kollar upp andra städer i Skåne.

Radon i Malmö

För att hjälpa dig upptäcka och eventuellt sanera radon i Malmö finns dte både information på nätet samt olika företag som kan hjälpa did med radon i Malmö. För snabb hjälp rekommenderar vi att du kontakta något av radonföretagen i listan ovan.