Radonmätning i Jönköping

Radonmätning i Jönköping, oavsett om det är en nödsituation eller något mer rutinmässigt har vi pålitliga och erfarna företag som kan hjälpa dig med radon, radonsanering och radontestning. Totalt finns det 2 olika organisationer och företag som kan hjälpa dig med radontestning, radon och radonsanering i ditt hem i Jönköping. När det gäller radon i Jönköping föreslår vi att du kontaktar ett antal olika företag för att ta reda på vilka tjänster för radonsanering och radontestning i Jönköping de tillhandahåller.

Radon och radonmätning i Jönköping

Nedan finns en lista över alla radontestföretag i Jönköping som kan hjälpa dig med radon och radonmätning.

Anticimex AB
Instrumentv. 5
553 02 Jönköping


Radonkontroll Certo, AB
Gjuterig. 9
553 18 JÖNKÖPING

Pris och kostnad för radonmätning i Jönköping

Beroende på vilket företag du väljer, fastighetens storlek och byggnadstekniska förhållanden kan pris på radonmätning i Jönköping variera en hel del. För att få en uppskattning på pris och kostnad kan du kontakta några olika företag i Jönköping som specialiserar sig på radon, radontestning och radonsanering.

Radonsanering i Jönköping

Du bör utföra radonsanering om en radonmätning på din fastighet i Jönköping visar på förhöjda radonhalter

I de allra flesta fall kan någon eller några av de företag som anges ovan hjälpa dig med radonsanering i Jönköping. Börja med att kontakta flera av dem och få en bättre förståelse för deras radonsaneringstjänster i Jönköping.

Radoninfo och fakta om Jönköping

Det finns minst ett företag i Jönköping som arbetar med radon, och du kan läsa mer information om staden Jönköping nedan.

Jönköping är en tätort i norra Smålands inland samt centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med 89396 av kommunens 133136 invånare. Det finns många stora företag i Jönköping, bland annat har Husqvarna AB huvudkontor i Jönköping.

Yta: 4 482,04 hektar
Invånarantal: 89396, år 2010

Om du letar efter allmän information om staden, inte bara saker som rör radon, radontestning eller radonsanering i [CITY], kan du besöka Jönköping.

Det fanns sammanlagt 2 olika radon-, radonsanerings- och radontestföretag i Jönköping att välja mellan när man söker hjälp med någon som har utsatts för höga strålningsnivåer. Om du inte hittar något lämpligt företag inom radon i Jönköping rekommenderar vi att du kollar upp andra städer i Jönköping.

Radon i Jönköping

För att hjälpa dig upptäcka och eventuellt sanera radon i Jönköping finns dte både information på nätet samt olika företag som kan hjälpa did med radon i Jönköping. För snabb hjälp rekommenderar vi att du kontakta något av radonföretagen i listan ovan.