Radonmätning i Östersund

Radonmätning i Östersund, oavsett om det är en nödsituation eller något mer rutinmässigt har vi pålitliga och erfarna företag som kan hjälpa dig med radon, radonsanering och radontestning. Totalt finns det 3 olika organisationer och företag som kan hjälpa dig med radontestning, radon och radonsanering i ditt hem i Östersund. När det gäller radon i Östersund föreslår vi att du kontaktar ett antal olika företag för att ta reda på vilka tjänster för radonsanering och radontestning i Östersund de tillhandahåller.

Radon och radonmätning i Östersund

Nedan finns en lista över alla radontestföretag i Östersund som kan hjälpa dig med radon och radonmätning.

Autovent i Östersund AB
Bangårdsg. 23
831 45 östersund


Oktopal AB
Samuel Permans g. 2
831 30 östersund


Anticimex AB
Hagv. 17
831 48 ÖSTERSUND

Pris och kostnad för radonmätning i Östersund

Beroende på vilket företag du väljer, fastighetens storlek och byggnadstekniska förhållanden kan pris på radonmätning i Östersund variera en hel del. För att få en uppskattning på pris och kostnad kan du kontakta några olika företag i Östersund som specialiserar sig på radon, radontestning och radonsanering.

Radonsanering i Östersund

Du bör utföra radonsanering om en radonmätning på din fastighet i Östersund visar på förhöjda radonhalter

I de allra flesta fall kan någon eller några av de företag som anges ovan hjälpa dig med radonsanering i Östersund. Börja med att kontakta flera av dem och få en bättre förståelse för deras radonsaneringstjänster i Östersund.

Radoninfo och fakta om Östersund

Det finns minst ett företag i Östersund som arbetar med radon, och du kan läsa mer information om staden Östersund nedan.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Om du letar efter allmän information om staden, inte bara saker som rör radon, radontestning eller radonsanering i [CITY], kan du besöka Östersund.

Det fanns sammanlagt 3 olika radon-, radonsanerings- och radontestföretag i Östersund att välja mellan när man söker hjälp med någon som har utsatts för höga strålningsnivåer. Om du inte hittar något lämpligt företag inom radon i Östersund rekommenderar vi att du kollar upp andra städer i Jämtland.

Radon i Östersund

För att hjälpa dig upptäcka och eventuellt sanera radon i Östersund finns dte både information på nätet samt olika företag som kan hjälpa did med radon i Östersund. För snabb hjälp rekommenderar vi att du kontakta något av radonföretagen i listan ovan.